Altijd voorradig hebben: plastic en kartonnen doosjes

Altijd voorradig hebben: plastic en kartonnen doosjes

Je kent het waarschijnlijk wel: je hebt een leuk cadeautje gekocht, maar hebt niks in huis om in te verpakken. Of, je zoekt een manier om de rommel in die ene kast voor eens en altijd goed te ordenen. Als merk is het daarnaast essentieel je product mooi af te leveren bij een potentiële klant. Er zijn verschillende redenen waarom het handig is altijd een lading opvouwbare doosjes in huis te hebben. 

Plastic

Plastic verpakkingen blijven immens populair, en dat is niet zonder reden: plastic is stevig, vochtbestendig en natuurlijk recyclebaar. En omdat het van nature transparant is, is het product goed te zien. Wanneer een cadeautje is ingepakt in een plastic doosje geeft deze natuurlijk veel leuker dan wanneer je deze niet ingepakt geeft. Daarnaast zorgen veel doosjes met autolock bodems – die extra stabiliteit bieden – ervoor dat het product er niet zomaar uit kan vallen. 

Karton

Een ander veelvoorkomend verpakkingsmateriaal is karton. Ook dit is niet gek. Karton is namelijk een enorm stevig materiaal, wat het ingepakte product goed kan bewaren. Wanneer er een venstertje in het doosje zit, is het product ook nog eens goed te zien.  Vrijwel alles valt in karton te verpakken, dus of je deze nu in huis of voor je bedrijf gebruikt, het is altijd handig een lading in huis te hebben. En als huis-tuin-keuken hack zijn kartonnen doosjes altijd handig voor het sorteren van papierwerk.

Doosjes voor bedrijven

Als ondernemer, merk, of product verkoper met een private label is het belangrijk je klanten hun producten op een nette manier te leveren: presentatie is immers key. Ga zelf maar na: wanneer je een pakketje besteld en deze mooi is ingepakt, geeft dit het gevoel dat er nét een beetje extra zorg aan is verleend, en zul je sneller geneigd zijn bij het bedrijf terug te keren voor je volgende bestelling. 

Bakkers kunnen hun koekjes en cakejes mooi verpakken in een kartonnen doosje met venster. Maar wat denk je van kaarten, enveloppen, maar ook kleding artikelen zoals stropdassen of sokken? Deze worden in kledingwinkels niet voor niets in doosjes met vensters getoond! Woonaccessoires, kerstspullen, parfum – je kunt het zo gek niet bedenken of het kan verscheept worden in een plastic verpakking. En wat natuurlijk helemaal leuk is, is dat deze vaak in verschillende vormen geleverd kunnen worden voor een speels effect. Je klanten zullen je dankbaar zijn!

Geef een reactie

Back To Top