De juiste heftruck voor het laden en lossen

De juiste heftruck voor het laden en lossen

Werk jij in de transportsector? Dan ben je vast en zeker wel bekend met een heftruck! Heftrucks worden namelijk gebruikt om goederen te transporteren en deze te verplaatsen naar een geschikte ruimte. Dit kan een verplaatsing zijn in het magazijn of een werkruimte, maar kan het ook zo zijn dat je een heftruck juist wilt gebruiken voor het laden en lossen van de vracht. Sinds jaar en dag worden de heftrucks al ingezet in de transportsector en is het aanbod alleen maar groter aan het worden door de komst van nieuwe technologieën en ontwikkelingen in de branche. Voor iedere toepassing is er wel een geschikte heftruck te vinden!

Een heftruck die erg veel voorkomt is de vorkheftruck. Een vorkheftruck kun je gebruiken in een uitvoering voor het gebruik binnen, maar kun je ook kiezen voor een vorkheftruck die je buiten gaat gebruiken. Het verschil tussen deze heftrucks is vooral te zien in de wielen en ook de aandrijving. Een vorkheftruck voor binnen wordt namelijk aangedreven door een elektrische motor, terwijl een vorkheftruck voor nuiten juist aangedreven wordt door een dieselmotor. De ruwterrein heftrucks zijn juist te gebruiken op ruw en ruig terrein en zijn deze heftrucks vooral op de werkplaatsen zelf in te zetten. Wil je een heftruck meenemen met de vrachtwagen om snel en gemakkelijk te laden en te lossen? Dan is een meeneemheftruck juist ideaal!

Een meeneemheftruck om gemakkelijk te kunnen laden en lossen

Met een meeneemheftruck beschik je over een compacte heftruck die je achterop een oplegger kunt bevestigen. Zo is de meeneemheftruck gemakkelijk mee te nemen, te bevestigen aan een oplegger en kun je deze net zo makkelijk weer loskoppelen. De meeneemheftruck heeft een laadvermogen van 2 ton en zijn ze hierdoor uitstekend te gebruiken bij het laden en lossen van goederen. De vorken van de meeneemheftruck schuif je gemakkelijk in de kokers die zich bevinden in de carrosserie van de vrachtwagen. Achter de vrachtwagen brengt de meeneemheftruck zich omhoog en neemt deze geen laadruimte in. De meeneemheftruck is dus echt een extra hulpmiddel en zorgt het ervoor dat je snel goederen kunt laden, kunt lossen en hierdoor gemakkelijker en sneller je werk kunt verrichten!

Een meeneemheftruck aanschaffen

Je kunt op verschillende manieren een meeneemheftruck aanschaffen. Zo is het mogelijk om een meeneemheftruck als nieuw te kopen, maar kopen ele ondernemers ook occasions van andere bedrijven. Deze heftrucks zijn dan wel gebruikt, maar zijn ze zeker nog in goede staat om te gebruiken bij het uitvoeren van werkzaamheden!

Geef een reactie

Back To Top