Met een nieuwe garderobe van de basics af komen

shoppen

Met een nieuwe garderobe van de basics af komen

Ben jij altijd de persoon geweest die in een grote groep mensen verdwijnt. Kleed jij je zo basic dat je nooit echt opvalt tussen de mensen? Misschien is het nu dan tijd om daar iets aan te gaan doen. Het nieuwe jaar is bijna in aantocht en daar horen veranderingen bij. Een geheel nieuwe garderobe en nieuwe schoenen zijn niet gek om nu te regelen. Wat er absoluut wel en niet in de kast van een non basic persoon moet komen, vertellen wij je in deze blog. Een beetje opvallen is namelijk altijd goed. Zo blijf je jouw eigen persoon en val je niet weg tussen de mensen.

Voeg kleur toe

Als er iets is dat opvalt dan zijn dat de fellere kleuren. Door in je kast in ieder geval een paar felgekleurde schoenen en jassen toe te voegen kun je jouw stijl al een boost geven. Je jas en schoenen zijn meteen de onderdelen van je outfit die men kan zien als je op straat loopt. Uiteraard kan de aanschaf van een hoop truien in felle kleuren niet missen bij het vernieuwen van je garderobe. Let bij het shoppen dus extra goed op de felgekleurde items om basic dingen in je mandje te voorkomen. Je zult zelf merken dat je door het dragen van kleuren vrolijker wordt en misschien zelfs meer energie krijgt. Vooral als jouw schoenen of jas een felle kleur hebben.

Tassen of hoeden?

Waarschijnlijk doe jij in negen van de negen gevallen geen leuke accessoires bij je kleding. Dit is erg zonde, want met een kleine toevoeging kun je van een simpele outfit al iets heel stijlvol maken. Hoewel een tas naast alleen handig ook je outfit afmaakt kun je een stapje verder gaan. Het dragen van een hoed geeft bijvoorbeeld een chique uitstraling en het kost weinig tot geen moeite om er een op te doen. Draag je een outfit met veel kleur dan raden we je aan om de hoed wel zwart te houden. Zo blijf je het toch veilig spelen. Kleinere accessoires als kettingen en armbanden werken ook goed om een outfit net dat beetje meer te geven.

Nooit meer anders

Als je de basic manier van kleden eenmaal achter je hebt gelaten wil je nooit meer terug. Dat is een ding wat zeker is, want als je de tips in deze blog opvolgt zul je er altijd als een fashionista bij lopen. Complimenten krijgen is altijd leuk dus waarom zou je dan terug willen naar het leven als onzichtbaar persoon?

 

Geef een reactie

Back To Top