Op naar het volgende project!

hillhouttuinhout.nl

Op naar het volgende project!

Ik ben een actief persoon die liever niet stil zit. Ik probeer elke maand van het jaar een project af te ronden. Natuurlijk zitten er wel een projecten tussen die korter of langer dan een maand duren maar dat ik geen probleem. Ik pas me daar wel op aan! Mijn laatste project was een tuinproject. Ik had namelijk geen onderdak in mijn tuin, behalve mijn eigen woonkamer. Maar ik vond dat mijn tuin wel toe was aan een mooie overkapping. Ik ben toen na lang zoeken terecht gekomen bij hillhouttuinhout.nl. Een website met een groot aanbod aan houtsoorten en kant en klare pakketten voor tuinhuisjes, blokhutten, pergola’s, overkappingen, tuinmeubilair en terrassen. Een mooie overkapping vinden was nogal een zoektocht.

De zoektocht naar hout!

Mijn zoektocht begon eigenlijk bij verschillende websites. Ik was ten eerste wel alleen opzoek naar overkappingen met houten materialen. Ik wilde geen stenen of metalen overkapping. Ik ben van mening dat een stuk authentiek hout veel mooier staat dan een stuk steen of metaal. Dus kwam ik al snel op houtleverancier websites terecht. Maar om nu helemaal zelf een overkapping te ontwerpen is een moeilijk project. Ik was opzoek naar een pakket dat compleet was en alleen het assembleren nodig was. Gelukkig kwam ik bij hillhouttuinhout.nl terecht. Hier hebben ze namelijk een breed aanbod in houten overkappingen van sterk en kwalitatief hout van Hillhout. Precies waar ik naar opzoek was.

Het project door hillhouttuinhout.nl

Mijn project was al aardig onderweg en de overkapping zou een week na bestelling geleverd worden. Dan kon ik mooi aan het werk. Wel stelde de heer bij hillhouttuinhout.nl voor om het niet alleen in elkaar te zetten aangezien het veel samenwerking vereist om de overkapping te plaatsen. Dus ben ik even gaan bellen naar een collega die ervaring heeft met klussen net als ik. Gelukkig was hij die week twee avondjes vrij om mij te helpen met klussen. Het project was uiteindelijk sneller klaar dan ik had verwacht!

Heerlijk zo een overkapping

Mijn nieuwe overkapping geeft mij nu de mogelijkheid om in de tuin te loungen zelfs als het regent, heerlijk afgeschermd van de weersomstandigheden. Voor mijn volgende tuinproject ga ik een terras aanleggen om als het zomer is lekker te loungen en chillen in de zon. Daar hoort natuurlijk ook tuinmeubilair bij, dus zal ik dat ook nog een keer moeten aanschaffen. Wellicht dat ik dit weer bij hillhouttuinhout.nl ga doen. Want de vorige keer ben ik super goed geholpen!

Geef een reactie

Back To Top