Lekker spelen met uw hond of kat

beeztees

Lekker spelen met uw hond of kat

Hondjes en katjes zijn onze beste vrienden. En dan wil je er wel voor zorgen dat ze lekker in hun velletje zitten. Amai! Maar dat valt nog lang niet altijd mee. Er is zoveel speelgoed voor onze harige vrienden te koop, dat ge bijna niet weet wat te kiezen. Kijk dan eens in het assortiment van Beeztees. Zij hebben alles wat een honden- of kattenhartje begeert. Of het nu gaat om snoepjes of speeltjes, je hond of kat wordt echt gelukkig van de producten van Beeztees.

Wat denkt ge van een zwembad speciaal voor uw hondje?

De zomer staat weer voor de deur en de kans dat het dan erg warm wordt is dan natuurlijk weer aanwezig. Honden houden, net als veel mensen, wel van de warmte, maar willen ook wat verkoeling op z’n tijd. En dat kan. Uw hondje kan heerlijk zwemmen en poedelen in een speciaal hondenzwembad. Zo’n zwembad heeft dikkere, steviger wanden, van dikker, steviger kunststof. Zo kunnen de nagels van uw hondje de wanden van het zwembad niet zomaar lek prikken. Een zwembad voor hondjes kan wel voor mensen worden gebruikt, maar een zwembad voor mensen wordt, vanwege die scherpe nageltjes, niet aangeraden voor hondjes.

Verzorg het gebit van uw harige vriendjes goed

Hondjes en katjes kunnen net als mensen problemen krijgen met het gebit als dat niet goed wordt onderhouden. Ook het tandvlees van onze beestjes is en blijft een gevoelig iets. Door speciale snacks te geven zorg je ervoor dat er goed tussen de tanden en de kiezen van uw vriendje geflost wordt. Snacks tegen tandproblemen? Dat klinkt wat tegenstrijdig, maar het is echt een hele goede oplossing. Uw hond zal u er erg dankbaar voor zijn.

En dan: lekker spelen met uw hondje of katje is ook leuk voor u

Want er zijn bij Beeztees veel speeltjes te koop die een uitdaging zullen vormen voor uw hondje of katje. En dat is een genot om naar te kijken. Als u onverhoopt toch met uw hondje of katje naar de dierenarts moet, dan kunt u uw vriendje vervoeren in één van de speciale reismanden. Deze manden zijn zo ontworpen dat ze, ook met uw beestje er in, goed en veilig te tillen zijn. Gebruik je de mand niet als reismand? Laat deze dan wel staan, uw beestje zal er graag in of op gaan zitten. Zo is de mand niet vreemd als uw vriendje vervoerd moet gaan worden

Geef een reactie

Back To Top