Reinders fashion

reinders

Reinders fashion

Reinders is het nieuwe favoriete merk van mijn vrouw. Ik had zelf nog nooit eerder van het merk gehoord, maar zo gek is dat ook niet. Het merk is in 2015 pas opgericht door de tweelingzusjes Julie en Marie Reinders. Dat het merk is opgericht door tweelingzusjes verbaasd mij helemaal niets, nu het merk is gericht op twin- en mini-sets. Hieronder een introductie van het merk Reinders!

De unieke stijl

Ik denk dat ik niet de enige ben als ik zeg dat de Reinders een unieke stijl hebben. Hun collecties zijn voornamelijk gericht op knit-wear. Dit is dan ook één van de redenen dat mijn vrouw groot fan is. Een weekend thuis met de kleine is een stuk comfortabeler in knit-wear. Een oude slobber joggingbroek van mij van vroeger, met hier en daar een vlek en zwaar verwassen, staat natuurlijk een stukje minder mooi dan een voor vrouwen ontworpen lijn. Het is regelmatig voorgekomen dat een vriend van mij of een vriendin of collega van mijn vrouw spontaan op de stoep stond. Als je dan in de oude, verwassen joggingbroek van je man staat is dat toch een beetje gênant! De collectie van Reinders is dan ook een geweldige oplossing hiervoor. Los van dat het hartstikke lekker zit, ziet het er ook nog eens goed uit! Er wordt goed aandacht besteed aan de kleding zo vrouwelijk mogelijk te houden. Zo komen de kleuren roze en rood genoeg voor, maar zijn er ook zeker basic varianten zoals wit en zwart. Is dit weer te basic? Dan kan er nog een zilveren logo overheen. Ik vind mijn vrouw er in ieder geval een stuk beter uit zien dan in oude verwassen kleding! Zo mag ze van mij ook wel naar buiten om boodschappen te doen of lekker met mij het terras op te gaan.

De mini-collectie

Het merk denkt mee aan de opkomende trend om als moeder in dezelfde kleding rond te lopen als de dochter. Of beter gezegd: de dochter die in hetzelfde rondloopt als de moeder. Zou er toch een beetje vreemd uitzien als mijn vrouw in een Frozenjurk rondliep. Enfin, Reinders heeft hier goed op ingespeeld. Voor kinderen is het ook hartstikke leuk om hetzelfde als hun mama te dragen. Voelen ze zich toch een stukje groter dan ze zijn. Mochten er nog vaders opzoek zijn naar een moederdagcadeau: koop een Reinders matching set voor je vrouw en je dochter. Ik ben in ieder geval blij met de aankoop. Nu heb ik twee mooie, knuffelbare dames rondlopen in huis het hele weekend!

Geef een reactie

Back To Top