Met recht een basic klassieker

bjorn borg boxers

Met recht een basic klassieker

Klassiekers – van die producten of items die je keer op keer toch weer koopt. Het zijn vertrouwde spullen die we iedereen aan kunnen raden. Ik heb natuurlijk ook een aantal van die klassiekers. Vandaag ga ik je alles vertellen over mijn basic klassieker die eigenlijk in iedere garderobe moet liggen – vind ik dan. Misschien heb je ze al, wellicht vroeg jij je altijd al af waarom mensen dit product kopen. Hoe je het ook went of keert, deze blog verklaart waarom Bjorn Borg boxer met recht een basic klassieker zijn.

Oude topsporter

Om een of andere reden hebben wij consumenten een zwak voor producten die aangeraden worden door bekende mensen. Daarom lanceren sporters, filmsterren en andere beroemdheden regelmatig allerlei productlijnen. Een goed voorbeeld hiervan is de oude toptennisser Björn Borg. Deze Zweedse topper heeft ontzettend veel toernooien en grandslams op zijn naam staan. Wist je dat hij zelfs vandaag de dag nog de houder is van een indrukwekkend record? Björn Borg is de man met een record aantal opeenvolgende overwinningen op het toernooi Wimbledon. Nog niemand heeft zijn indrukwekkende aantal (41 wins) verslagen. De bijzondere sportprestaties van deze man maken hem een interessant figuur. Het is daarom ook helemaal niet zo vreemd dat Björn Borg na zijn sportcarrière het roer omgooide: de kledinglijn met zijn naam was geboren.

De iconische boxers

Het eerste item van dit merk dat gelanceerd werd? Je raadt het al: de Bjorn Borg boxers. De iconische boxers herken je uit duizenden. Dat is ook niet zo moeilijk, aangezien zijn naam in grote letters op de elastische band staan. Ik ging natuurlijk niet in 1987 als klein jongetje al met deze boxers rondlopen. Nee, voor mijn zijn de Bjorn Borg boxers pas echt een basic klassieker geworden toen ik aan het puberen was. Het was toen helemaal hip om zo’n onderbroek te dragen. Inmiddels draag ik ze nog steeds. Niet omdat het “stoer” is. Ik vind de Bjorn Borg boxer gewoonweg lekker zitten!

Uitgegroeid tot heel assortiment

Inmiddels vind je natuurlijk meer dan alleen boxers met de naam van de oude tennisser in de winkel liggen. Als merk heeft Bjorn Borg diverse productlijnen in het assortiment. Van sportkleding tot aan bodyfashion. Je kan het zo gek niet bedenken, of er is vast wel een product van gemaakt. Over het gehele assortiment van dit merk kan ik geen uitspraken doen. Ik weet alleen dat ik heerlijk mijn dag doorkom in een paar Bjorn Borg boxers.

Heb jij ook zo’n pure, basic klassieker? Vertel het mij gerust!

Geef een reactie

Back To Top