Omega 3 + Visolie: waar is dat nou goed voor?

Omega 3 + Visolie

Omega 3 + Visolie: waar is dat nou goed voor?

Eet jij wel genoeg vette vis? Hap jij met enige regelmaat een harinkje weg? Maak jij wel eens een makreelsalade? Gooi je wel eens een sardientje in de grillpan en geniet jij van een flinke moot zalm? Niet? Dan wordt het misschien wel tijd om dat te gaan doen. Vette vis is namelijk goed voor je. Je moet alleen wel van de smaak houden. Mij kun je niet gelukkiger maken dan met de bovenstaande opsomming, maar veel mensen denken daar heel anders over. Een mogelijk alternatief is om Omega 3 + Visolie supplementen te nemen. Die supplementen kunnen namelijk als aanvulling dienen op dat wat je mist. En daar gaan je hersenen, je hart en bloedvaten en je huid heel gelukkig van worden. Twijfel je of je zo’n voedingssupplement nodig hebt? Schroom je dan niet om je huisarts om advies te vragen.
Omega 3 + Visolie

Je hebt Omega 3 + Visolie nodig

Als je dokter zegt dat je Omega 3 nodig hebt, dan moet je veel vette vis eten of voedingssupplementen nemen. Dit stofje zit namelijk in visolie. Zo simpel is het eigenlijk. Omega 3 is heel specifiek en kan niet in andere voedingsmiddelen worden aangetroffen dan in vette vis. Dus of je zult (lekker!) aan de vis moeten óf je kiest voor de Omega 3 + Visolie capsules. Deze bestel je heel gemakkelijk online en ze worden al snel bij je thuis geleverd. De capsules zijn glad en gemakkelijk door te slikken. Je hoeft er niet op te kauwen en je hoeft ze niet op te lossen in water. Ideaal dus wanneer je echt niet die vissmaak in je mond wilt.

Stinkt dat niet, die visolie?

Aha! Jij denkt aan de levertraan die je vroeger kreeg. Nee, de visolie van nu stinkt echt niet meer. Er wordt in de meeste gevallen zelfs een extra smaakje (ook natuurlijk) aan toegevoegd. Zo heb je geen nare nasmaak meer na het innemen van de capsules. Geen mens zal ruiken dat jij deze capsules gebruikt. Maar jij gaat het absoluut merken. Zeker naarmate we ouder worden hebben we meer hulp nodig. Dat kan door de diverse voedingssupplementen eens onder de loep te nemen en uit te kiezen wat jij nodig hebt. Vraag hier altijd advies van je huisarts voor. Speel nooit je eigen doktertje. Zeker wanneer je andere medicatie gebruikt, mag je niet zomaar pillen slikken.

Kan ik altijd Omega 3 + Visolie nemen?

Na overleg met een huisarts, ja. Het is en blijft altijd verstandig om ook goed de bijsluiters van de diverse producenten even naast elkaar te leggen. Het kan immers zo zijn dat je niet tegen één van de hulp-bestanddelen kunt waaruit de capsule is opgebouwd. Deze bijsluiters vind je ook gewoon online en het kost maar weinig tijd om ze even door te lezen. Zo kun je bijvoorbeeld precies zien welke capsules glutenvrij zijn.

Geef een reactie

Back To Top